Ce relatie ai cu banii ?
Ce relatie ai cu banii ?

  Să economisești, nu e rău. A economisi 10% din venit și a dona 10% din venit este un principiu de a atrage succesul pe plan financiar, și trebuie început atunci când ai foarte puțini bani.

        Greșala mare este atunci când oamenii consumă timp și energie pentru a face economii mici, de genul pierd câteva zile din lună făcând drumuri lungi pentru a cumpără zarvavat mai ieftin sau brânzeturi mai ieftine și economisesc 100 lei pe lună !!!!!

      Același timp și energie se poate investi în a câștiga în plus 500 lei pe luna ! Conceptul :"întinde-te cât îți este plapuma" este pentru a rămâne sărac. "Fă-ți o plapumă mai mare" nu te limitează în gândire. Capcana în care cad oamenii este să meargă cu turma în viață. Te naști, mergi la școală, înveți bine, ca să ai o slujbă bună, să muncești 45 ani, să iei credite și să faci economii să supraviețuiești, să ajungi pensionar sărac și bolnav la mila statului și a celor care te-au învățat că ăsta e drumul tău în viață.

     Trei metode pentru a avea succes financiar:

1) Să te naști bogat (în familie bogată)-ușor

2) Să te căsătorești cu cineva bogat-ușor

3) Să faci ceva pentru a deveni bogat-depinde de ține.

Dacă nu te încadrezi la primele două puncte, îți rămâne punctul 3.

Iată câteva reguli de respectat:

-setează-ți mintea pentru succes

-nu mai sta în turmă-înconjoară-te de oameni de succes.

-pornește o afacere sau o activitate care să-ți aducă flux de numerar.-găsește-ți un mentor care să te ajute.

Atenție ! Vor fi mulți care nu te vor lasă să ieși din turmă, pentru că te iubesc și te vor că ei. Tiparul societății nu te va lasă să ieși din turmă. Depinde doar de tine !!!

Gândești ca mine ?